Domotica systeem

BEL ONS:

0516-513841

EEN SLIM HUIS OF KANTOOR

Comfortabel en plezierig in een geautomatiseerd en duurzaam huis verblijven. Dat is wat domotica tot doel heeft. Domotica wordt niet voor niets ‘smart living’ genoemd. Geniet in huis van slimme toepassingen op het gebied van energiebesparing, besturing, entertainment en zorg. Domotica is niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Smart home met domotica

Een slim huis zorgt voor controle en rust. Maar wat is een slim huis en hoe is dit te realiseren? Het automatiseren van je huis zorgt ervoor dat er zaken op afstand te bedienen zijn via smartphone of tablet. Denk aan verlichting, temperatuur in huis, beveiliging, elektronische apparaten en muziek.

Van slimme thermostaat tot spraakoplossingen

Huisautomatisering zorgt naast wooncomfort ook voor een flinke besparing. Een slimme thermostaat is één van deze oplossingen. De thermostaat leert je woning zo efficiënt mogelijk op te warmen. Dit zal energie besparen. Deze slimme meter is gekoppeld aan uw cv ketel. Gemakkelijk te programmeren en te besturen via de app. 

De komst van spraak zorgt voor een grote automateringsslag. Een bekende oplossing is Google Home. Dit systeem correspondeert met al uw slimme apparaten. Bent u benieuwd welk systeem voor u van toegevoegde waarde is? Dan bekijken we samen de oplossingen hoe we uw huis slimmer kunnen maken.

Het slimme kantoor

Ook het automatiseren van uw werkplek heeft een grote toegevoegde waarde. Een te koude vergaderzaal, te warme werkplekken of verblind door de zon. Het is een greep uit situaties op kantoor waar u graag een efficiënte oplossing voor wilt. Met de integratie van dit systeem zorgt u voor zowel een professionaliseringsslag als gebruiksgemak. U bespaart energie en verhoogt de productiviteit en het werkcomfort van uw medewerkers.

Domotica in de zorg

Het is ons op het lijf geschreven. Zo installeren wij in de zorgsector veel toepassingen, waaronder intercom-installaties, zusteroproep en audio- of multimediatoepassingen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij in huis hebben. 

Smart living, thuis en op je werk

Bestuur vanaf nu verschillende systemen vanaf één centraal punt. Gebruik spraak of bedien de apparaten via uw telefoon. Blijf altijd op de hoogte via uw camera’s wat er bij u thuis of rondom uw bedrijf gebeurd. Gun uzelf een tijdbesparing en kostenbesparing. Investeer in smart living. 

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij ontwerpen, adviseren en installeren al uw gebouwgebonden automatisering op maat.