INSTALLATIETECHNIEK

Kort gezegd houdt Installatiebedrijf Bakker BV zich bezig met alle gebouwgebonden installatietechniek zoals bijvoorbeeld elektrotechniek, luchtbehandeling en verlichting

BEL ONS:

Van ontwerp tot realisatie

Het hele traject van advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud kan Installatiebedrijf Bakker BV voor u verzorgen. Wij ontwerpen complete installaties die we vervolgens zelf leveren en installeren. Daarnaast worden nieuwe installaties door ons ingeregeld en bedrijfsgesteld. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie. U heeft tevens slechts één aanspreekpunt voor uw totale installatiewerk.

Ga direct door naar:

Domotica
Elektrotechniek
Gasinstallaties
Koeltechniek
Luchtbehandeling
Regeltechniek
Verlichtingstechniek

Al sinds 1903 uw betrouwbare installatiepartner

Domotica

Huisautomatisering of ‘smart living’, zo wordt domotica ook wel genoemd. Het doel van domotica is het plezier, de waarde en de duurzaamheid van het wonen te vergroten door handelingen binnenshuis te automatiseren.

Domotica is onder te verdelen in verschillende producten en diensten die ingezet kunnen worden voor onder andere energiebesparing, besturing, zorg en entertainment. Veel van de domotica die wij installeren wordt toegepast in de zorgsector. Zusteroproep, intercom-installaties en audio/multimedia toepassingen zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Installatiebedrijf Bakker ontwerpt, geeft advies en installeert alle gebouwgebonden automatisering nadat we een blauwdruk hebben gemaakt op basis van uw wensen en eisen.

Elektrotechniek

Bij het bouwen van nieuwe woningen of bedrijfspanden is het belangrijk een goed elektriciteitsnet aan te leggen inclusief verlichting, schakelaars, groepenkasten en bekabeling.

Installatiebedrijf Bakker adviseert, ontwerpt en implementeert op vakkundige wijze het elektriciteitsnet in uw woning of bedrijfspand zodat deze optimaal op uw wensen is afgestemd.

Gasinstallaties

Installatiebedrijf Bakker is een vakbekwaam installateur voor gasinstallaties zoals ketels, gasstraten en gasaansluitingen in woningen. Naast de installatie van dergelijke gasinstallaties zorgen wij ook voor controle en het onderhoud.

Koeltechniek

Onze zusterbedrijven Cooling Service Holland en Cooling Systems Holland zijn volledig gespecialiseerd in allerhande koeltechniek voor zowel particulieren als bedrijven.

Cooling Service Holland
Levert koel- en vriesinstallaties, koel- en vriescellen, airconditioning aan bijvoorbeeld particulieren, kantoren, bedrijven, fabrieken, supermarkten en distributie- en opslagcentra.

Cooling Systems Holland
Levert rijpingstechnologie en verricht onderhoud aan koel- en vriesinstallaties wereldwijd.

Luchtbehandeling

Het verversen en filteren van lucht wordt met luchtbehandelingsinstallaties gerealiseerd. Installatiebedrijf Bakker levert hiervoor verschillende mogelijkheden. Een luchtkanalenberekening vormt de basis van een goed luchtkanalensysteem.

Onder luchtbehandelingsinstallaties worden eenvoudige afzuigsystemen tot geavanceerdere installaties bedoeld zoals warmte terugwin units.

Verlichtingstechniek

Met een verlichtingsplan probeert Installatiebedrijf Bakker de ideale balans tussen beleving en besparing te vinden. Uiteraard geheel toegespitst op uw wensen wordt een lichtplan opgesteld. Door middel van verlichtingsberekeningen wordt op basis van de armatuurkeuze een advies op maat gegeven om alle ruimtes optimaal te verlichten.

Mogelijkheden
Qua verlichting zijn er talloze mogelijkheden. Duurzame oplossingen zijn er in de vorm van LED-verlichting en aanwezigheidsmelders met sensoren.

Regeltechniek

Middels geavanceerde gebouwbeheersystemen en de daaraan gekoppelde regeltechniek kunnen installaties op afstand gemonitord en aangestuurd worden.

Enkele voorbeelden:

Klimaatinstallatie (regelen van temperatuur)
Veiligheidssystemen
Zonwering