Uw loodgieter, betrouwbaar en snel

BEL ONS:

BESPAAR MET EEN DESKUNDIGE LOODGIETER

Heeft u problemen met uw leidingwerk? Of heeft u last van lekkende kranen, verstopte afvoeren, of lekkages aan uw waterleiding? Wij helpen u snel en vakkundig! Voor al uw loodgieters werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast behoort ook het aanleggen van riolering en gasleidingen tot ons dienstenpakket.

Wilt u een riolering aanleggen?

Het aanleggen van riolering is specialistenwerk. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres! Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het verleggen van riolering. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool werkzaamheden. Van aanleg tot het verleggen van afvoeren en aansluiting op de gemeentelijk riolering.

AFVOEREN VAN HEMELWATER EN VUILWATER

Welke riolering jij in huis hebt is afhankelijk van waar je woont. Je hebt 2 soorten namelijk:

  • Gescheiden riolering: afvalwater en regenwater worden gescheiden afgevoerd.
  • Gemengde riolering: Het vuile afvalwater wordt door één buis afgevoerd met schoon water. Na een hevige regenval heeft u dan ook kans dat uw riool zal overlopen.
OPLOSSING VOOR UW HEMELWATERAFVOER

U bent zelf verantwoordelijk voor de afvoer van uw hemelwater vanuit de dakgoot en regenpijp. Dit kan in de bodem worden afgevoerd of naar het oppervlaktewater. Het is namelijk niet de bedoeling dat dit in het vuilwaterriool wordt gestort. Echter heeft u hier niet altijd invloed op.

Vind hier manieren om uw regenwater snel en goed af te voeren:

  • Watergoot
  • Regenton
  • Laat het water in uw tuin lopen bijvoorbeeld in het gras. Daar loopt het water makkelijk de grond in. Zorg wel voor voldoende afschot van uw huis.
  • Plaats een hydroblob
ZIT UW RIOLERING VERSTOPT?

Er is niks vervelender dan een verstopte riool! Weet u niet waar het probleem zit? Dan helpen wij u hiermee! Wij lossen de verstopping van het riool zo snel mogelijk op. Naast ons reparatie service zijn wij ook direct uitgerust met alle materialen.

Uw binnenriolering repareren of vervangen?

Wanneer uw riolering in een slechte staat verkeert zorgen wij voor reparatie of vervanging. Bij het afvoeren van vuil water wilt u zeker zijn van een degelijk en betrouwbaar systeem die perfect aansluit.

Van de kruipruimte naar het openbare riool

Installatiebedrijf Bakker zorgt voor een degelijke en betrouwbare afvoer. Vanaf uw kruipruimte tot de aansluiting op het openbare riool. Met een aangelegde riolering van Bakker heeft u geen onaangename verrassingen. Als uw riool toch verstopt zit handelen wij deskundig en snel!