ELEKTROTECHNIEK

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Dan is een veilig werkend elektriciteitsnet van groot belang. Vertrouw daarom de aanleg van uw verlichting, schakelaars, groepenkasten en bekabeling toe aan onze deskundige monteurs. Dan weet u zeker dat alles veilig en efficient wordt aangelegd. Wij adviseren, ontwerpen en implementeren op vakkundige wijze het elektriciteitsnet in uw woning of bedrijfspand en zorgen ervoor dat alles optimaal op uw wensen is afgestemd.

REGELTECHNIEK

Installatiebedrijf Bakker is uw vertrouwde partner in regeltechniek. Met geavanceerde beheersystemen monitoren wij uw installaties op afstand en zorgen voor de juiste instellingen.

Enkele voorbeelden van onze expertise:

  • Klimaatinstallatie (regelen van temperatuur op afstand)
  • Veiligheidssystemen
  • Zonwering

Centrale Verwarming

Warmte en comfort in huis begint bij een degelijke en goed functionerende cv-ketel. Installatiebedrijf Bakker is erkend Remeha dealer en tevens leverancier van alle kwaliteitsmerken zoals Nefit en Vaillant.

Een nieuwe cv-ketel schaft u niet elke dag aan en het maken van de juiste keuze is wellicht niet eenvoudig. Wij begrijpen dat en adviseren u graag! Zo kiest u direct de ketel die het best bij uw budget en comfortwensen aansluit. Vervolgens plaatsen wij uw cv-ketel, stellen deze af en zorgen ervoor dat u direct over een warm huis en warm water beschikt. Ook voor het aansluiten en afstellen van radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Duurzamere alternatieven
Duurzaam verwarmen is helemaal van deze tijd! Naast conventionele radiatoren kunt u ook kiezen voor convectoren in de vloer of aan de wand. Koude lucht wordt aangezogen, verwarmd en vervolgens verspreidt door de ruimte. Convectoren zijn energiezuiniger, makkelijker weg te werken in vloeren en wanden en veiliger voor kinderen door de lagere ‘aanraaktemperatuur’.

Vloerverwarming
Een prachtig en duurzaam alternatief voor traditionele verwarming is het gebruik van vloerverwarming. Daarmee bespaart u al snel 10 tot 20% op uw totale stookkosten. Dankzij de gelijkmatige verwarming van het vertrek ligt de daadwerkelijke stooktemperatuur een aantal graden lager dan bij een reguliere verwarming. 

Cv-ketel onderhoud
Onderhoud aan uw cv-ketel is van essentieel belang voor een blijvend veilige en energiezuinige werking van het toestel. Bij cv-ketel onderhoud wordt uw cv-ketel schoongemaakt en weer veilig en energiezuinig afgestemd. Bovendien worden eventuele defecten tijdig herkend en verholpen. Dat voorkomt vervelende storingen en dure reparaties aan het toestel. Voor deskundig onderhoud aan uw cv-installaties zijn wij u graag van dienst. U kunt op ons rekenen!

Verlichtingstechniek

Creëer ook de ideale balans tussen beleving en besparing in uw woning en vertrouw op ons uitgebalanceerde verlichtingsplan. Uiteraard geheel toegespitst op uw wensen en budgetten. Aan de hand van een verlichtingsberekeningen voorzien wij u van advies bij het kiezen van uw armaturen. Op die manier worden al uw ruimten optimaal verlicht.

Diverse verlichtingsmogelijkheden
Wij hebben een enorm scala aan verlichtingsmogelijkheden voor u beschikbaar. Met LED-verlichting en aanwezigheidsmelders met sensoren heeft u bovendien direct een energiezuinige oplossing in huis. Duurzaam, sfeervol en betaalbaar, dát is ons motto.